Скумбрія на грилі
Інгредієнти:
Скумбрія - 1 шт.
Лимон (цедра та сік) - 1 ст.л.
Олія рослинна – 1 ст.л.
Цибуля - 1 шт.
Цукор - 0,5 ч.л.
Сіль - 1 ч.л.
Перець чорний мелений- 0,5 ч.л.
Паприка – 0,5 ч.л.
Сушений часник – 1 ч.л.
Петрушка - 4 гілочки.
(Можна
використати готові спеції для риби)
Зробити маринад з лимону, олії, цукру, солі, перцю,
паприки, часнику. Скумбрію почистити, помити, висушити, намастити маринадом
зовні та в середині. Поставити в холодильник на 8 годин (можна і більше).
Смажити на грилі або на вуглях до готовності.
Немає коментарів:
Дописати коментар