вівторок, 4 травня 2021 р.

Проєкт «Моя родина – за здорове харчування»

 

А чи знали ви, що їжа має головне значення у житті і розвитку кожної людини, особливо дитини?

Щоб знайти відповідь на це питання, учні 3 – Б класу ЗОШ №5 разом зі своїми родинами, провели дослідницьку роботу:

- пошуки матеріалу в бібліотеці, Інтернеті;

- читання фахових журналів та газет;

- перегляд навчальних мультфільмів, відео передач про роль харчування;

Підсумком всієї цієї пошукової роботи був захист проєкту « Моя родина – за здорове харчування», де не тільки доводили користь здорового харчування, а й ділилися сімейними рецептами приготування страв. Так Забєгай Євгенія Василівна з сином Дмитром провели майстер клас з виготовлення корисних і смачних солодощів. Часу та коштів на їхнє приготування витрачається небагато, а ось користі… 



По – перше, дуже смачно! По – друге, смачно вдвічі, тому що приготовлено власноруч. По – третє, і це, мабуть, найголовніше, час проведений у сімейному спілкуванні, роботі, частуванні.

Лук’янець Анастасія Олегівна зі своїми дітьми Ангеліною та Данилком, провели майстер клас з приготування сніданку. Після якого ніхто більше не захоче пропустити найважливіший прийом їжі.








А Сорокіна Ірина Сергіївна з донькою Катериною розказали про значення правильної вечері та корисних перекусів.


Підсумком роботи дітей була вікторина «Корисна та шкідлива їжа». Тепер учні вже точно знали, що не завжди те, що подобається, може приносити користь організмові. І, навпаки, корисна їжа може бути і поживною, і смачною – так необхідною для здорової роботи всього організму.  


Немає коментарів:

Дописати коментар