вівторок, 11 травня 2021 р.

Рибний салат

 Складові на 2 порції:

приготування: близько 20 хв

200 г філе лосося

1 яйце

1 авокадо

1/2 червоної цибулі

300 г салатного міксу

сіль і перець

рожевий перець за бажанням

Заправка:

1 ст. л. меду

3 ст. л. лимонного соку

5 ст. л. олії

2 ч. л. маку

сіль за смаком

Готуємо:

Філе лосося розрізати навпіл, натерти сіллю та перцем, скропити олією.

Духовку розігріти до 220°С разом з деком для випічки, зменшити температуру до 200°С.

Рибу перекласти на папір для випічки, шкірою донизу, помістити в духовку. Запекти протягом 6-8 хвилин залежно від товщини філе.

Яйця опустити в киплячу підсолену воду, відварити протягом 5-ти ( з рідким жовтком) або 8-ми хвилин ( з твердим жовтком). Залишити в посудині з холодною водою.

Мак підсушити 1-2 хв на сухій пательні. Для заправки ретельно вимішати всі складники.

Цибулю нарізати півкільцями, авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку та крупно нарізати.

на тарілки викласти салатний мікс, цибулю, філе лосося, половинки яєць та авокадо, полити заправкою, за бажання посипати рожевим перцем.




Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар