вівторок, 14 квітня 2020 р.

14 квітня

14 квітня – річниця початку АТО. Згадаймо наших Героїв
14 квітня – у день початку антитерористичної операції на Сході – ми вшановуємо загиблих учасників АТО та військовослужбовців – захисників незалежності й борців за територіальну цілісність нашої держави від російської військової агресії.

Ці люди  не шкодуючи власного життя, стали на захист своєї Батьківщини, своєї домівки, своєї родини.        
Довганюк Володимир Леонідович — Вікіпедія      
Полковник Володимир Довганюк ніколи не шукав легких шляхів, не ховався за спинами своїх колег. Загинув  під Краматорськом у штабі АТО прямим влученням снаряду.
   
Майор Станіслав Карачевський був у числі перших захисників від зовнішнього агресора. Сумлінно й самовіддано виконував службовий обов’язок. Та ворожа куля обірвала життя 33-річного чоловіка на окупованій території у с. Новофедорівка Автономної Республіки Крим.
Книга пам'яті загиблих      Вони віддали своє життя, увійшовши в безсмертя, залишивши своїх синів, дочок, дружину, батьків.
Подвиги С. Карачевського, В. Довганюка та всіх загиблих героїв України – не даремні. Вони виборювали для нас щасливе, а головне мирне життя. Наш  обов’язок – бути гідними їх, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на рідній українській землі.          

Немає коментарів:

Дописати коментар